Блогер Михайло Шнайдер відповів міністру Милованову на його ниття про маленьку зарплату.

Шнайдер порадив міністру звернутися у центр зайнятосты, якщо його не влаштовуэ зарплата. Про це блогер написав на своїй сторінці у Facebook.

Блогер звернув увагу на чергову заяву Милованова, де він скаржиться на "маленьку" зарплату, та заявляє, що міністри повинні отримувати по 5-10 тисяч доларів.

"Зарплата неприйнятно маленька. Не можна займатися самообманом, коли люди приймають рішення рівня дуже великого підприємства і ми їм платимо по 15 -20 тисяч гривень, зрозуміло, що ми штовхаємо їх на корупцію. Або на некомпетентність" - заявив Милованов.

У відповідь на такі слова міністра, блогер нагадав йому, що "у нас в країні війна, у нас злидні і розруха, у нас мінімальна пенсія 1564 грні і зарплата 4173 грн".

Популярні новини зараз
Опалювальний сезон 2024-2025: коли включать тепло та якими будуть тарифи для населення Школярів можуть відправити на дистанційку: у Міносвіти назвали умову Нові правила мобілізації з жовтня: кого торкнуться зміни Відключення світла: коли чекати повернення графіків
Показати ще

"Невже він не знає цих елементарних речей? Невже він не розуміє, що наша держава перебуває у вкрай тяжкому періоді становлення і зараз на рахунку кожна бюджетна копійка.
І якщо нашого "героя" не влаштовує маленька зарплата, яка насправді у нього досить таки значна, я із задоволенням скину йому адресу найближчого центру зайнятості", - написав блогер.

Друзья это просто какая-то Фантастика. Несколько дней назад, наш знаменитый министр Милованов... опять пожаловался на...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 26 december 2019

Нагадаємо, Милованов розповів, як "безбідно" живеться українцям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям.

Також портал "Знай.ua" писав, що Милованов виправдався за торгівлю з Росією.