Стало відомо, що президент Білорусі Олександр Лукашенко збирається закінчити переговори з Російською Федерацією з нафти і задіяти нафтопровід під назвою "Дружба" для отримання "чорного золота" з альтернативних джерел. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Олександр Лукашенко

Слід відзначити, що вказівка Лукашенко зробив на нараді з керівництвом нафтохімічного комплексу "Белнефтехим".

за результатами наради президент доручив у найближчий час завершити переговори господарюючих суб'єктів Білорусі та Росії. Також він дав вказівку укласти контракти на постачання нафти в країну з метою забезпечення безперебійної роботи двох нафтопереробних заводів.

До того ж, Лукашенко доручив в найближчі дні постачання нафти з альтернативних джерел. Насамперед мова йде про постачання залізничним транспортом з портів на Балтиці, а також про залучення для альтернативних поставок нафтопроводу "Дружба".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Олександр Лукашенко

Нагадаємо, що в Мінську люди знову вийшли на несанкціоновані протести проти поглиблення інтеграції з Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Білорусі Олександр Лукашенко зробив скандальну заяву на тему російсько-української війни. За його словами, Україна сама дала привід, щоб Росія напала.

Також портал Знай.ua писав, що глава Білорусі Олександр Лукашенко зробив гучну заяву по відношенню до Росії. Так, він заявив, що хоче, щоб Путін зменшив для його країни ціни на газ.