Російського президента Володимира Путіна жорстко потролили після новорічного привітання. Відомий актор Микита Кукушкін записав пародію на новорічне звернення президента Росії, чим викликав яскраву реакцію в мережі.

Ролик розмістили на YouTube. Актор назвав відео досить інтригуюче: "Новорічне звернення непрезидента Непутіна Неволодимира Неволодимировича".

Акторові добре вдалося передати манеру промови Путіна.

"Поряд з вами - ваші рідні та близькі. А поруч зі мною нікого. Я літня людина, мені 67 років. Я стою на вулиці один. Ну і що, що біля Кремля? Справа в тому, що я - його двійник. Ви звикли думати, що президент вирішує все: від введення військ до Сирії до прокладання водопроводу в Якутії. Впорався б зі всім цим одна людина? Немає. А я справляюся. І це тому, що нас багато", - сказав Кукушкін в образі російського президента.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Кукушкін у вигляді Путіна зазначив, що РФ зараз керують 50 двійників президента і провів історичні паралелі.

"Адже якщо в 2-х почнемо репресії, то до 37-му році тільки раскочегаримся. А зупинитися зможемо тільки в 90-х, та й то ненадовго", - сказав актор, натякаючи на поліцейський режим у Росії і репресії Миколи Єжова в 1937-1938 роках.

Ролик Кукушкіна викликав шквал позитиву і схвалення серед користувачів соцмереж.

"Випадково втратили оригінал".

"Відмінно. 50 двійників - все правда".

"Дуже сміливо і проникливо".

Нагадаємо, в Росії запустили каток з інтимним "натяком": фото вразило весь світ.

Як повідомляв портал Знай.uа, російські пропагандисти зганьбилися "сенсацією" про газ: "Довго, довго в Києві відбивалися".

Також портал Знай.uа писав, що Москва підкорялася Києву, а не навпаки Україна "остудила" запал Путіна однією заявою.