Найголовніша мета президента Російської Федерації Володимира Путіна щодо України — розділ держави на два непримиренних табори за допомогою дестабілізації ситуації в країні.

Про це стало відомо завдяки заяві колишнього посла Польщі в Україні Яна Пєкла.

Експосол заявив, що до планів Путіна входить - збирати території та поширювати вплив Росії.

Путін, фото з вільних джерел
Путін, фото з вільних джерел

"Варто пам'ятати його висловлювання, найбільшою геополітичною катастрофою минулого століття був крах СРСР. Зараз ми бачимо спробу фактичного залучення Білорусі до однієї держави з Росією, Мінськ захищається, але у нього дуже обмежені можливості для маневру. Путін також прагне дестабілізувати Україну, в тому числі і за допомогою так званої формули Штайнмайєра" і зустрічей "Нормандської четвірки". Він хоче створити ситуацію, за якої можна було б посварити українців всередині країни, щоб там з'явилися два непримиренні табори, як зараз це трохи спостерігається в Польщі. У такому разі Путіну легше буде впливати на українську політику", – сказав Ян Пєкло.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Донбас відвернувся від окупантів у Новий рік: "Зустрічали з Україною!".

Як повідомляв Знай.uа ЗСУ відправили до Захарченка 430 бойовиків: з Новим роком, Путін.

Знай.uа писав, Україна пустила російський газ до Європи: як почав працювати договір між Зеленським і Путіним, перші подробиці.