Президент України Володимир Зеленський зустрічав Новий рік разом із родиною на гірськолижному курорті Буковель, повідомляє портал “Лента.ua”.

Як повідомляється, Зеленський з родиною на Новий рік поїхав до резиденції “Синьогора”, яка знаходиться в селі Гута Богородчанського району Івано-Франківської області. Під час катання на гірських лижах на курорті Буковель з президентом неодноразово фотографувались інші лижники, які викладали фотографії на свої сторінки в соціальних мережах. Також світлини з відпочинку з’являлись і в пабліках самого голови держави.

“Це сьогодні в Буковелі! Як завжди, дякую за фото”, - йдеться у підписі до фотографії одного з лижників з Зеленським.

"Дуже раді, що Ви відпочиваєте, це важливо! Адже в Буковелі таке чисте повітря. Бережіть себе, Вам потрібно стільки сил та енергії!", "Слава Богу, що хоча б один день наш Володимир Олександрович, відпочиває, як нормальна людина", - написали користувачі в коментарях до світлини.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадуємо, що новорічне відеозвернення Володимира Зеленського викликало бурхливу та неоднозначну реакцію в соціальних мережах.

Як повідомляв Знай. ua, разом із Зеленським у Буковелі планував зустріти новий рік також Андрій Богдан.

Також Знай. ua писав, що Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.