Президент України Володимир Зеленський зізнався українцям, де збирається зустріти Новий рік-2020.

Своїми планами він поділився у суботу, 28 грудня, під час робочого візиту на Івано-Франківщину. За словами українського лідера, 2020 рік він із найріднішими планує зустріти на Прикарпатті. Швидше за все, президент зустріне Новий рік у колі найрідніших людей - дружини Олени, доньки і сина.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Так, на питання журналіста, чи дійсно президент святкуватиме на Івано-Франківщині, Зеленський зізнався, що "так".

"Не скажу! Буду, буду Новий рік зустрічати тут. Але ще повинен повернутися. Ще там повернуся на роботу, а зустрічати – тут. Хочу", – розповів Зеленський.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зеленський на Прикарпатті. Калущина. НАЖИВО

Geplaatst door Galka.if.ua op Zaterdag 28 december 2019

Нагадаємо, раніше стало відомо, що глава держави проведе свято у державній резиденції "Синьогора", що розташована біля села Гута Івано-Франківської області.

Крім Зеленського та його дружини, в "Синьогору" приїде глава Офісу президента Андрій Богдан зі своєю дівчиною Анастасією Сличной. Серед запрошених і всі заступники голови ВП зі своїми дружинами.

Нагадаємо, Зеленський терміново приїхав до Івано-Франківської області: що повинен вирішити "слуга народу".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський знову хоче переписати Конституцію України: що відомо про новому законі президента.

Також портал Знай.uа писав, Зеленський поклав подарунок під ялинку 9-річній дівчинці: "Спасибі, що прочитали мого листа".