У новорічну ніч на російському "Голубому вогнику" цинічно принизили президента Володимира Зеленського. І як би громадяни України не ставились до свого президента - комусь він подобається, а хтось його критикує, але така поведінка росіян після всього, що вони зробили з нашою країною, обурила і розлютила українців.

Так, в ході програми телеведучий Андрій Малахов запропонував "заглянути до сусідів на вогник", маючи на увазі Україну.

Після цього на сцену вийшли коміки брати Пономаренки і Микола Бандурин в українських вишиванках та спробували заспівати ламаною українською. "Нехай під кінець року, дасть відповідь слуга народу. Прикусіть язика, чую я кроки слуги", - проспівали Пономаренко.

Після цього на сцену вийшов уродженець Узбекистану Умід Ісабоєв, якого називають двійником Володимира Зеленського, і знущальна "частушка" продовжилась.

"Обещал прижать к примеру ты всех корупционеров, ведь у нас их просто тьма - где дела на них?", - питають"українці"
"Нема", - відповідає "Зеленський".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


"Ты вот все стремишься в НАТО, лучше поднял бы зарпалту, невысокую, весьма, есть надежда хоть?"
"Нема", - розводить руками "Зеленський".



І в такому ключі вся пісенька.

Телеканал "Росія 1" опублікував на своєму YouTube відео з цинічним номером, однак, пізніше канал закрив можливість копіювати URL-адресу, тому переглянути його можна лише тут.

На відео відреагував колишній народний депутат Борислав Береза, який назвав це відео мерзенним. Свою думку екс-нардеп висловив в Telegram.

"М'яко кажучи - обі**али в зневажливому вигляді. Мабуть, декому треба ще раз зателефонувати Путіну. У мене чимало претензій до президента України, і я їх висловлюю публічно. Тому що я громадянин України і тому що мені не байдуже, що відбувається. Але коли незрозуміло хто, незрозуміло звідки, після Криму і Донбасу, та ще й в подібній формі, дозволяє собі насміхатися над Україною в особі Зеленського, то це викликає у мене неприйняття і виправдане обурення ", - заявив Береза.

"Ці виродки не бачать колоди в своєму оці, але помічають скалку в чужому. Ну, раз самі росіяни не здатні публічно сміятися над Путіним, то впевнений, що Квартал 95 зможе їм найближчим часом відповісти, якщо не буде зайнятий створенням чергового номеру про Гонтареву . Чи не зможе? Чи не дозволять? У будь-якому випадку зрозуміло, що все показане на російських каналах узгоджується з Кремлем. І якщо залишити це без відповіді, то буде продовження і плювок нам усім в обличчя", - додав екс-нардеп.

Нагадаємо, новорічну промову Зеленського знайшли в шкільній програмі

Як повідомляв портал Знай.ua, новорічне відеозвернення Володимира Зеленського викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Також Знай.ua писав, Вакарчук відповів на новорічне звернення Зеленського гострим віршем