Ще напередодні Нового року у різноманітних соцмережах, а переважно у Вконтакте, користувачі насміхалися з ситуації, яка може трапитися у Росії. Так, мешканці РФ вважали, що Володимир Путін заблокує коментарі та вподобайки під власним новорічним зверненням, бо дизлайків набереться значно більше. Однак, ніхто не думав, що так станеться насправді.

І вже через кількасот переглядів та тисячі несхвальних коментарів, російські телеканали "Первый канал" і "Россия 24" заблокували вподобайки на своїх YouTube-каналах, а також не дозволили висловлювати свою думку стосовно відео.

Відеозвернення, де заборонено ставити коментарі та лайки

"У YouTube є кілька роликів із новорічним зверненням Путіна. У того з них, що має найбільше переглядів (1,8 млн на даний момент (вечір 1 січня — ред.)) — на каналі "Россия 24" — відображення кількості лайків та дизлайків відімкнено», — відреагував на це російський журналіст "Эха Москвы" Олександр Плющев.

Водночас, на YouTube-каналі російського телеканалу "НТВ" лайки під зверненням можна поставити.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.

Як повідомляв Знай. ua, Путін "відрікся" від крісла глави Кремля.

Також Знай. ua писав, що викрито підступний план Путіна по українським землям.