Як відомо, промова президента України Володимира Зеленського у Новорічну ніч викликала досить неодиночні відгуки серед українців. Так, не обійшов це скандальне звернення стороною і український журналіст Роман Цимбалюк у ефірі радіо "Ехо Москви".

За його словами, коли Зеленський заявив, що назви вулиць і те, кому присвячені пам'ятники в Україні, не мають ніякого значення, лідер України припустився грубої помилки. Адже цим самим, він унеможливлює єдність українського народу.

"Що стосується назв. Річ же не тільки в тому, чи буде (що багатьох особливо в Росії обурює) проспект Степана Бандери. Він є і слава Богу. Але якщо мова про окуповані території, а президент говорить і про їхнє повернення, то питання: ми будемо їх повертати проспектом "Мотороли" і вулицею "Гіві" чи ні? Мені здається, це важливо", – висловив переконання він.

Також він підкреслив, що якщо Зеленський дійсно хоче єдності, то йому не варто говорити "не має значення" і "яка різниця", бо різниця, насправді, є.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що новорічну промову Зеленського знайшли в шкільній програмі: "Переписали так переписали!"

Як повідомляв портал Знай.uа, новорічне відеозвернення Володимира Зеленського викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.