Політолог Михайло Подоляк висловився про образі президента України. Відповідна публікація з'явилася на його сторінці в Facebook.

"Поки у нас начебто є щось нормальне. І цілком собі людський образ президента, а не традиційна нафталінова карикатурність VIP-брехунів. І хороші добрі слова про складне. І правильні візуальні технології. І навіть така рідкісна в наших мародерське краях душевність", - пише він.

Подоляк вважає, що така модель чудово працювала б в Чехії чи Австрії, однак не в Україні.

Зеленський
Зеленський

"Тому що все ще у куо/кого немає головного. Немає реальної сили, щоб ударити по задравшему всіх жлобью. Немає ключових доказів своєї правоти і права... встановлювати тут нові правила гри. Немає бажання і волі нанести, нарешті, професійний юридичний удар по тих, хто розмовляє образливо, загрозливо, брехливо. Я навіть не про ідеології кажу. І не про політичні конфлікти", - пояснив він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Подоляк зазначив, що не має на увазі специфічну боротьбу за владу або реванш переможених, а про "добірних мерзотників", яких стає все більше з кожним днем.

"Про тих, хто вже цілком відкрито, відверто, самозабутньо і нескінченно ображає... Зеленського. І навіть його батька. Смачно так, особливо витончено. І нічого у відповідь. Дивно, адже з грубого вуличного дитинства зрозуміло, що ображають тата чи маму, зобов'язані залишитися без зубів)... І ось це і є сама справжня дорога в прірву. Тому що спочатку були поодинокі мережеві аноніми з витонченими фантазіями. У відповідь – тиша", - пояснив Подоляк.

Він вважає, що все це приведений до ескалації ненависті.

"Суспільство перестане реагувати на сказане президентом і просто мовчки буде дивитися на те, як людину ставлять на коліна віртуально. Поки не розчавлять). Тому що "непокаране завжди породжує свавілля"…", - резюмував політолог.

Нагадаємо, обшуки в клубі Порошенко, справа Шеремета та провал "Слуги народу".

Як повідомляв Знай. ua, секрет Зеленського здивує українців, без Порошенко не обійшлося.

Також Знай. ua писав, що Подоляк оцінив роботу Зеленського на посаді президента.