Стало відомо, що експрезидент України Петро Порошенко полетів в Катар і не з'явився на допит у Державне бюро розслідувань. Про місцезнаходження фігуранта численних кримінальних справ юрист Андрій Портнов повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Друзі, інформую, що головний державний і військовий злочинець прибув з Катару на Сейшельські острови. Трохи пізніше опублікую, де конкретно дислокується фігурант і чим зайнятий", - написав Він.

Скріншот, Telegram

Також юрист розмістив новий запис, в якому розповів, що Порошенко, який проходить по справах про мародерство, державній зраді і відмиванні злочинних доходів в офшорах, перебуває на 60-метровій яхті KATINA. Вона стоїть на якорі неподалік від Сейшельських островів, куди експрезидент України попрямував відразу після пересадки з рейсу Київ - Доха (Катар).

KATINA ходить під прапором Маршаллових островів, а вартість її оренди в цей сезон становить приблизно 350-380 тисяч доларів США на тиждень.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Яхта, Telegram

Яхта, Telegram

Яхта, Telegram

"Кожен з вас може в режимі онлайн спостерігати за точною широтою і довготою руху яхти, її точними реквізитами, місцями пересування і зупинками. Для цього закачайте в AppStore програму MarineTraffic і введіть найменування KATINA", - уточнив Портнов.

Пересування яхти, Telegram

Нагадаємо, що Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook жорстко розкритикував реакцію Порошенко на наявність колишніх співробітників "Беркута" у списках на обмін полоненими з Росією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко 2 січня не прийшов на допит в ГБР. Колишній президент України Петро Порошенко з сім'єю напередодні Нового року полетів з родиною в Катар рейсовим літаком.

Також портал Знай.ua писав, що колишній президент України Петро Порошенко на двох телеканалах у новорічну ніч привітав українців з Новим роком.