Як відомо, вже незабаром має пройти Всесвітній форум пам'яті Голокосту в Ізраїлі, однак, відбудеться він без участі президента Польщі Анджея Дуда. Ймовірною причиною став президент Росії Володимир Путін.

Зауважимо, що напередодні Нового року лідер РФ неодноразово згадував Польщу виключно у негативному світлі. А пізніше він і взагалі, назвав "сволотою й антисемітською свинею" посла Польщі в Німеччині в 1935-1939 роках Юзефа Липського.

Путін, фото з вільних джерел
Путін, фото з вільних джерел

Наразі ж іноземні видання пишуть, що на Всесвітньому форумі пам'яті Голокосту, який вже вп'яте відбудеться в Ізраїлі, буде відсутній лідер Польщі.

"Президент Анджей Дуда не скористається запрошенням на святкування 75-ї річниці визволення концтабору Аушвіц-Біркенау, організоване Інститутом Яд ва-Шем у Єрусалимі 22 і 23 січня", – повідомляють ЗМІ.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Відзначимо, що наразі своє прибуття вже підтвердили президенти Франції, Німеччини та Італії.

Нагадаємо, Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.

Як повідомляв Знай. ua, Путін "відрікся" від крісла глави Кремля.

Також Знай. ua писав, що викрито підступний план Путіна по українським землям.