Відомо, що український лідер Володимир Зеленський подав декларацію про доходи, повідомивши про отримання роялті від ТОВ "Квартал 95" 27 грудня 2019 року. Декларація опублікована в електронному Реєстрі НАЗК.

Володимир Зеленський

У повідомленні щодо суттєвих змін у майновому стані від 3 січня 2020 року президент України Володимир Зеленський зазначив отримання 4,88 мільйонів гривень роялті та 104 тисяч гривень за користування торговою маркою. Гроші за використання інтелектуальної власності глави держави сплатило ТОВ "Квартал 95".

Нагадаємо, що новорічну промову президента України Володимира Зеленського вже неодноразово розібрали від "А" до "Я", а також кілька разів розкритикували з тих, чи інших причин. Так, на цей раз мешканка України Юлія Дукач звернула на ще одну важливу деталь у зверненні, яку мало хто помітив.

Як повідомляв портал Знай.ua, у новорічному випуску "Вечірнього кварталу" артисти чимало пародіювали політичних діячів. В одному номері також з'явився президент Білорусі Олександр Лукашенко, який нібито телефонував Володимиру Зеленському.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що промова президента України Володимира Зеленського в Новорічну ніч викликала досить непоодинокі відгуки серед українців і розбила їх практично на два табори.