Днями відомий український "радикал" Олег Ляшко опублікував на своїй сторінці у Іnstagram фото із своїм домашнім улюбленцем. Разом із собакою вони лежать на дивані і насолоджуються приємним оточенням.

Головний "радикал" країни пофілософствував перед своїми шанувальниками напередодні Різдва.

"Люди приходять на землю заради однієї мети – навчитися любити. Собаки це з народження вміють, тому живуть менше за нас. (с) Ельчин Сафарлі", - коротко і ясно підписав кадр політик.

У коментарях Ляшка щиро вітають із наступаючим Різдвом його прихильники і висловлюють різноманітні побажання. Також українці активно коментують і "лайкають" фото з українським політиком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Справжній охранник😍❤️😂", "Фото супер, с наступающим вас. Здоровья удачи", "Кловун", "безработный Олег", "Ой, які милі❤️❤️ ", "Які розумні очі 😍 ", " ❤️❤️❤️❤️❤️🐶да, собака никогда не бросит и не предаст . Она всегда безвозмездно любит своего хозяина. Это так трогательно ! Собака-самый лучший друг . И она по праву является членом семьи! Вы так смотритесь !!! 👍 💋 ", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Ляшко необережно пожартував про сутичку з Герусом: "Зникли труси".

Як повідомляв Знай.uа справою проти Ляшка влада намагається зачистити тих, хто здатний протистояти капітуляції, – Парубій.

Знай.uа писав, прокуратура не реєструє заяву Ляшка для порушення справи проти Геруса за держзраду.