Колишній президент України Петро Порошенко завернувсядо українців у своєму Twitter. Так, Петро Олексійович поцікавився, чи всі бажаючі вже відвідали Roshen Winter Village.

За словами юриста Андрія Портнова, Порошенко зараз знаходиться на Сейшелах, але зробив вигляд, що знаходиться в країні. Про це свідчить його пост.

"Сподіваюся, ви вже завітали до нашої ялинки у Roshen Winter Village. Якщо ні – поспішайте! Я перевірив – справжня зимова казка гарантована", - написав екс-лідер українців.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Судячи із слів Порошенка, він особисто випробував всю красу зимового катка.

Як відомо, у Києві відкрився зимовий каток Рошен спеціально до новорічно-різдвяних свят. Каток є частиною зимового містечка, один з найбільших в Україні сезонних ковзанок. Тут усі охочі зможуть вийти на лід і отримати задоволення, катаючись на ковзанах під чарівні мелодії у казкову атмосферу зимових свят, яку доповнює святкова ілюмінація.

Нагадаємо, Netflix опублікував рейтинг найпопулярніших фільмів і серіалів за 2019 рік.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україна очолила найганебніший рейтинг у світі.

Також Знай.ua писав, що Зеленський, Порошенко та Пальчевський: названо топ-10 сучасників, якими найчастіше цікавилися українці.