На тимчасово непідконтрольних територіях Луганської області знов помітили російську військову техніку, яка порушує мінські угоди, повідомляє штаб Операції Об’єднаних сил.

Як повідомляється, 4 січня міні-дрон біля селища Міусинськ зафіксував сім систем залпового вогню “Град”, які були розміщені з порушенням передбачених ліній відведення. Також в тому ж районі дрон зафіксував 12 буксируваних гаубиць, 10 самохідних гаубиць та 13 танків Т-64, які були за лінією відведення, але за межами місць зберігання.

“Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін зазначає, що своїми діями збройні формування Російської Федерації та їхні найманці вкотре демонструють небажання дотримуватись Мінських домовленостей” - йдеться у повідомленні штабу ООС.

Нагадуємо, що 7 січня з’явилась інформація про те, що місія ОБСЄ у порушенні Мінських домовленостей звинуватила також українську сторону.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Куликовому Донецької області один із окупантів відкрив вогонь по іншим бойовикам.

Також портал Знай.ua писав, що українські військовослужбовці, які захищають нашу країну на Донбасі, записали привітання зі святом Різдва Христового.