Президент США Дональд Трамп висловив свої співчуття стосовно жахливої авіакатастрофи літака МАУ, а також розповів, що не вірить у технічну несправність українського судна та має власні підозри щодо аварії.

"В мене є власні підозри. Я не хочу говорити, тому що в інших людей є власні підозри. Це трагедія. Але хтось міг зробити помилку з іншого боку. Міг зробити помилку. Літак летів... Це не наша система, до нас це відношення не має. Він летів у дуже небезпечному районі. Хтось міг помилитися", - сказав він.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: 24tv.ua
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: 24tv.ua

Також глава Америки додав, що все стане відомо тільки після того, коли розшифрують "чорну скриньку".

"Деякі люди кажуть, що це могла бути технічна помилка. Я персонально в це не вірю. Але я не знаю. Це їм робити висновки. В якийсь час вони оприлюднять "чорні скриньки". В ідеалі вони мали б їх передати в "Boing", але якщо вони дадуть їх Франції або, якійсь іншій країні, це теж буде добре. В мене відчуття, що щось дуже жахливе трапилося, щось руйнівне", — підсумував він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що український літак МАУ помилково збила іранська ракета, - ЗМІ

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо