Як відомо, раніше чимало іноземних ЗМІ заявляли, що до падіння літака МАУ причетний Іран, який помилково, обстрілюючи військові бази США, і збив українське судно. Наразі ж на підтвердження цьому зробила сенсаційне звернення і американська розвідка.

Так, вона заявила, що зафіксувала запуск ракет перед падінням українського літака в Ірані - супутник виявив інфрачервоні спалахи і сигнали включення радара.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: 24tv.ua
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: 24tv.ua

Однак, попри численні докази, цивільна авіація Ірану і досі офіційно спростовує версію про ракетний удар по українському літаку та стверджує, що до авіакатастрофи вони не мають жодного відношення.

Аварія літака МАУ в Ірані, фото: slovoproslovo.info
Аварія літака МАУ в Ірані, фото: slovoproslovo.info

Популярні новини зараз
На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації
Показати ще

Зауважимо, що наразі з кожним днем авіакатастрофа обростає новими подробицями. Так, нещодавно очевидець аварії розповів, що пілот українського Boeing 737 відвів літак від житлових кварталів Тегерана, тим самим врятувавши кілька житлових будинків. В результаті авіалайнер впав в одному з парків Тегерана.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо