З'явилася інформація, що президент Монголії Халтмаагійн Баттулга заявив, що всім пенсіонерам спишуть борги за кредити. Про це повідомляє український блогер та юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Халтмаагійн Баттулга

"У своєму недавньому, передноворічному відеозверненні він оголосив, що ВСІМ громадянам пенсійного віку будуть списані борги за Кредитами", - написав Шнайдер.

Також він стверджує, що борги спишуть приблизно 200 тисячам пенсіонерам. До того ж, у більшості боржників суми далеко не маленькі.

"В цілому, кредити спишуть майже 200 ТИСЯЧАМ боржників, багато з яких змушені були сплачувати досить великі Суми", - написав блогер.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Михайло зазначив, що це вчинок гідного правителя, який щиро переживає і піклується про свій народ.

"І це вчинок справжнього лідера, який думає про свій народ і розуміє як непросто живеться літнім Людям. Вчинок гідний поваги і Наслідування. Респект вам пане Президент. Ви справжній ЧОЛОВІК", - заявив блогер.

Скріншот, Facebook

Також в мережі користувачі не могли не оцінити такий вчинок глави держави і багато зрівняли Монголію з Україною.

"Давайте його президентом України зробимо", "Монголія маленька, але багата. Може дозволити", "Україна не Монголія. У нас головне зарплати чиновникам. Все інше дрібниці. Для решти грошей немає, але ви тримайтеся", "Вчинок...за це повага!!!А наших бариг ,за що поважати?!", "Нам би дожитися, як в Монголії ,всі борги людям списують", - пишуть юзери.

Нагадаємо, що в Україні у зв'язку із зростанням мінімальної зарплати збільшиться розмір пенсій для деяких категорій населення.

Як повідомляв портал Знай.ua, на нарахування пенсій українцям будуть впливати відразу три реформи дві прийняті раніше і нова, з черговим підвищенням пенсійного віку.

Також портал Знай.ua писав, що надзвичайний випадок стався в Росії, а точніше в Кургані. Саме там місцевим жителям, які мають проблеми зі зором, роздали "кошик" солодощів, правда, прострочених, які вже давно повинні були утилізувати.