Відомий український блогер і політичний оглядач Михайло Подоляк звернув увагу своїх читачів на те, як розвивається кар'єра у лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука. Блогер спробував розкрити тему цинізму, нахабства і чужого "місця" в сьогоднішніх реаліях.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Михайла Подоляка в мережі Facebook.

Святослав Вакарчук, скріншот: Telegram
Святослав Вакарчук, скріншот: Telegram

"Знаєте, що найбільше "дістає" у нашій політиці? Моралізаторство, добре настояне на лицемірство і лукавство. Усього цього сьогодні надто вже багато. І воно породжує брехливість у всій нашій суспільного життя. Тут збрехав, там підбрехав, тут виявився точно таким же, як і той, на кого ти нападаєш з викриттям. І, як правило, найбільш цинічні, хитрі, метикуваті, пролазливі – це ті, хто більше за всіх розповідає про чесноти. З такими великими блискучими слізьми в очах. З дзвінко тремтячими і надривними голосами. Хочеться їх обійняти і разом заплакати від розчулення. Так/так, це, насамперед, про таких як... Вакарчук. Про цю людину-принцип. Людину-камінь. Людину-слово. Гаразд, спочатку було очевидно, що людина порожня як шаманський бубен. Дурний, але пихатий, як опущений павич. З цим ще якось можна було змиритися. Ну скільки тупиць у нас зараз зробили блискучі кар'єри в публічній політиці. Але цього виявилося замало. За нашою традицією будь-який захоплений тупиця у результаті виявляється ще і пафосним моралізатором.", - зазначив блогер.

Публікація Михайла Подоляка, Facebook
Публікація Михайла Подоляка, Facebook

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, "скорботний" Вакарчук ніжиться в Таїланді, поки в країні траур: "Який літак? Який Іран?".

Як повідомляв Знай.uа падіння літака МАУ в Ірані: Тодоренко, Кіркоров, Остапчук, Бабкін, Вакарчук, Осадча висловилися про жахливу трагедію.

Знай.uа писав, лицемірство Вакарчука показали одним відео: "Нехай у Донецьку люди самі приймають рішення".