Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь та наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенко, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу зірка "Аферисти в мережі" опублікувала пікантний знімок, де вона практично гола, вкутана лише одним рушником, загоряє під пекучим сонцем Куби.

"Похолодало: +26", - коротко та лаконічно підписала нову фотографію знаменитість.

Скріншот допису

Зауважимо, що в коментарях до такої фотографії поставилися з гумором та сверджують, що Лебідь просто красуня: "Яка же ти худенька, але з почуттям гумору", "Гарненько відпочивай і повертайся в аферисти в соціальних мережах, усі чекають", "Чому ви відмовилися від м'яса?", "Христина, ви там обережніше, а то зараз на олх з'явиться мільйон оголошень про продаж фоток ваших ніг", "Всі пишуть, яка у них температура, а я напишу, що ви дуже красива і крута дівчина".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що раніше Олена-Крістіна Лебідь шокувала фанатів своїм… "кінцем": "З вами все гаразд?"

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко показала купання зі своїм "Жоржиком".

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко зізналася, коли вийде заміж за колишнього віце-прем'єра.