Чоловік на ім’я Шахін Мохаддам, чиї дружина та син загинули в катастрофі літака Міжнародних авіаліній України біля Тегерану, зустрівся з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, повідомляє Global News.

Як повідомляється, Мохаддам та Трюдо поспілкувались в рамках зустрічі, яка була організована у Річмонд-Хілл для родичів загиблих в авіакатастрофі. За словами Мохаддама, прем’єр-міністр Канади був кумиром для його чотирнадцятирічного сина Росстіна. Трюдо не міг стримати емоцій.

“Він плакав зі мною. Він — така гарна людина. Не знаю нічого про політиків, але особисто він — дуже гарна людина. Він дуже підтримав мене — для мене це все”, - сказав Мохаддам, додавши, що Росстін бачить це з небес.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадуємо, що держсекретар США Майк Помпео раніше повідомив про те, що США запропонували Україні свою допомогу в розслідування падіння літака МАУ біля Тегерану.

Як повідомляв портал Знай.ua, український літак МАУ помилково збила іранська ракета, - ЗМІ.

Також Знай.ua писав про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.