Генеральна прокуратура України перекваліфікувала справу щодо загибелі літака авіакомпанії Міжнародні авіалінії України в Ірані, повідомляє сайт Офісу Генерального прокурора.

Як повідомляється, після аналізу даних, отриманих, завдяки співпраці з іноземними партнерами, а також експертам, що працюють на місці падіння літака та українським правоохоронцям, Офіс Генерального прокурора вирішив перекваліфікувати справу.

Авіакатастрофа в Ірані
Авіакатастрофа в Ірані

Відтепер слідство буде продовжуватись за статтями Кримінального кодексу України, якими передбачена відповідальність за умисне вбивство та умисне знищення літака. Досудове розслідування проводить Головне слідче управління Служби безпеки України.

Нагадуємо, що сьогодні президент України Володимир Зеленський після розмови з іранським колегою Хасаном Рухані терміново звернувся до українців.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Ірані розбився літак МАУ з українцями на борту, усі версії трагедії.

Також "Знай.ua" писав, про аварію українського літака в Ірані: повна хроніка і що відомо.