Мільярдер Майкл Блумберг, який буде балотуватися на пост президента США від Демократичної партії, готовий витратити більшу частину своїх статків, щоб викинути 2020 року президента Дональда Трампа з Білого дому. Про це Блумберг сказав в інтерв'ю агентству новин Reuters, опублікованому в неділю, 12 січня.

"Пріоритет номер один - позбутися Дональда Трампа. Я витрачаю всі свої гроші, щоб позбутися Трампа", - заявив Блумберг кореспонденту Reuters під час свого агітаційного туру Техасом 11 січня.

Колишній мер Нью-Йорка також відкинув критику своєї конкурентки в боротьбі за номінацію Елізабет Воррен, яка обвинуватила мільярдера в спробі купити американську демократію.

"Вони кажуть просто політичні речі. Їм не подобається, що я роблю це, бо я конкурую з ними, а не тому, що це погана політика", - зауважив Блумберг.

Відколи він вступив у боротьбу за номінацію від Демократичної партії в листопаді 2019 року, він витратив на політичну рекламу більше, ніж його основні конкуренти за весь попередній рік.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Майкл Блумберг

"Подобається вам чи ні, ви не можете виграти вибори, якщо ви не змусите поміркованих республіканців перейти на наш бік. Інші (демократи-претенденти на номінацію. - Ред.) надто ліберальні для них, тож вони точно проголосують за Дональда Трампа", - переконаний Блумберг, який раніше був членом Республіканської партії.

Нагадаємо, зірка Голлівуду Том Круз стане новим президентом США? Передвиборчий ролик спантеличив фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, пухнастий "працівник" ПриватБанку насмішив українців дивною позою: "Оператор зайнятий".

Також портал Знай.uа писав, що до України стрімко мчить сніговий монстр, масштаби стихії приголомшують: які регіони під ударом.