Мільярдер Майкл Блумберг, який можливо буде балотуватися на пост президента США від Демократичної партії, використовував працю ув'язнених у передвиборчій кампанії.

Компанія-підрядник використала для агітації call-центри у в'язницях Нью-Джерсі та Оклахоми, повідомляє The Intercept.

За даними видання, в'язні жіночого виправного центру обдзвонювали виборців у Каліфорнії. У наприкінці розмови вони оголошували, що дзвінок був сплачений кандидатом, але не уточнювали, що дзвонять з в'язниці.

В'язні працюють на компанію ProCom. Вона перераховує за 7,25 за годину роботи співробітника call-центру управління виправної установи. Однак самі працівники, згідно з офіційними даними, отримують не понад 27 доларів місяць.

Офіційний представник Майкла Блумберга Джулі Вуд розповіла, що команду кандидата не інформували про використання праці ув'язнених.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ми не знали про і ніколи не допустили б цього, якби знали", - відповіли в штабі й запевнили, що розірвали контракт з компанією.

Нагадаємо, зірка Голлівуду Том Круз стане новим президентом США? Передвиборчий ролик спантеличив фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, пухнастий "працівник" ПриватБанку насмішив українців дивною позою: "Оператор зайнятий".

Також портал Знай.uа писав, що до України стрімко мчить сніговий монстр, масштаби стихії приголомшують: які регіони під ударом.