У російській столиці після Різдва, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський поскаржився на занадто довгий гімн Росії. Каже, що люди похилого віку і діти не витримують таких довгих актів патріотизму. За його словами достатньо лише чотири рядка, і почати їх треба з таких слів: "Боже, Царя храни..."

"Я наполягаю, давайте виправимо гімн. Коли три куплети і три приспіви - це довге виконання гімну. Літнім людям важко, жінкам, дітям", - заявив російський політик.

Між тим, у телеграм-каналі нагадали, що в свій час Жириновський вже пропонував прийняти гімн коротше👆🏻. В принципі, виконання його холопами і кріпаками - виглядало б, звичайно, органічно.

Володимир Жириновський, фото: Крим. Реалії
Володимир Жириновський, фото: Крим. Реалії

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відомо, що влаштував так звану акцію з благодійності. Затятий прихильник окупації України вирішив пограти в репера, як це роблять відомі хіп-хоп виконавці на Заході, і роздавав гроші "нужденним". Весь цей перфоманс пройшов під прицілом камер. Нещодавно Жириновський роздавав купюри в 1000 рублів (близько 380 грн - ред). Відомо також, що трансляція роздачі грошей велася в Instagram лідера ЛДПР. Зараз такого відео там в загальному доступі немає.

Нагадаємо, осатанілий Соловйов поділився нетверезою ідеєю про "нормандський формат".

Як повідомляв Знай.uа "Вся Україна буде російською!": "Міс Львів" влипла в гучний скандал з дружком Путіна.

Знай.uа писав, Жириновський на Червоній площі потішив "холопів" царськими бабками: "Беріть гроші, кріпаки", епічні кадри.