У російській столиці напередодні Різдва у неділю, 5 січня, лідер партії ЛДПР Володимир Жириновський влаштував так звану акцію з благодійності. Затятий прихильник окупації України вирішив пограти в репера, як це роблять відомі хіп-хоп виконавці на Заході, і роздавав гроші "нужденним". Весь цей перфоманс пройшов під прицілом камер.

Про це стало відомо завдяки відео на YouTube.

"Діти, інваліди, сироти, кріпаки, холопи, давай, давай", – заявляв політик під час роздачі грошей.

Відомо, що Володимир Жириновський роздавав купюри в 1000 рублів (близько 380 грн - ред). Відомо також, що трансляція роздачі грошей велася в Instagram лідера ЛДПР. Зараз такого відео там в загальному доступі немає.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"А то їм не подобається слово холопи, кріпаки. Та ми з вами всі холопи… Безправні, безкінні, безквартирні", - заявив лідер ЛДПР.

За словами Жириновського, в Росії сьогодні існує кріпосне право.

"Діти залежать від батьків, батьки від дітей залежать — це і є кріпосне право, і цього слова не треба соромитися", — вважає "син юриста".

Нагадаємо, осатанілий Соловйов поділився нетверезою ідеєю про "нормандський формат".

Як повідомляв Знай.uа "Вся Україна буде російською!": "Міс Львів" влипла в гучний скандал з дружком Путіна.

Знай.uа писав, в ОБСЄ оцінили результат саміту "Нормандської четвірки": що змінила зустріч Зеленського з Путіним.