Українцям повідомили, що деякі заступники міністрів не задоволені своїми заробітними платами. Вони подають заяви про звільнення через низькі доходи.

Про це під час обговорення законопроєкту "Про працю" заявив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов, передає УНІАН.

Тимофій Мілованов
Тимофій Мілованов

"Певні заступники міністрів, хороші, яких я знаю, яких взяли з ринків, не в моєму міністерстві, а в інших міністерствах, вже йдуть у відставку. Саме тому, що у них оклад 18 тисяч гривень, а водій Uber може заробити більше. Якщо ми хочемо, щоб у нас кваліфікація була відповідна, нам потрібно платити відповідні зарплати", - сказав він.

Кабмін Гончарука в Раді
Кабмін Гончарука в Раді

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

При цьому міністр не уточнив, про яких чиновників ідеться і порівняв із доходами таксистів у Києві, мовляв водій Uber може заробити більше.

Нагадаємо, показали різницю між українськими та європейськими зарплатами: де отримують найбільше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Шахов показав "чорне досьє" на Раду: 25 гвалтівників, куми, брати, свати.

Також "Знай.ua" писав, що засуджений за зґвалтування Іванісов повернувся в Раду: "Тисне ручки колегам, обіймається..."