Новорічні канікули закінчилися, нардепи ″позповзалися″до Ради і взялися за роботу. Хто як уміє, так і взявся. Хто за що, а Ківа за своє...

Одіозний нардеп від Опозиційної платформи ″За життя″ Ілля Ківа почав свою роботу у сесійній залі після різдвяних свят з розгляду інтимних фотографій. Відповідне відео виклала TK Media, автор ролику журналіст Олексій Липовецький.

Журналіст зловив Ківу за тим, як він розглядає надіслані йому в WhatsApp інтимні фотографії, після чого відкладає телефон в сторону. А відбувається вся дія під час голосування за один із законопроектів.

На відео видно, як Ківа розглядає надіслані йому в месенджері інтимні фото, після чого відкладає телефон в сторону. Поруч з парламентарієм в цей момент сиділа колега по фракції ОТЗЖ Наталія Королевська.

В цей час голова Верховної Ради Дмитро Разумков закликав визначатися і голосувати за один із законопроектів, винесених на розгляд залу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Редакція TK Media, яка злилавідео в мережу, зазначає, що з повагою ставиться до особистого життя народних обранців і публікує цей компромат лише тому, що все це відбувалося в робочий час в сесійній залі головного законодавчого органу країни.

"Ми приховали ім'я співрозмовника народного депутата і замазали фотографії", - зазначили в ЗМІ.

Нагадаємо, не так давно Ілля Ківа також переглдав у робочий час у залі парламенту відео неоднозначного контексту

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілля Кива, народний депутат "Опозиційної платформи - За життя" чіпав свої геніталії під час засідання Верховної Ради. Делікатний момент потрапив на камеру журналіста Всеволода Філімоненко.

Також Знай.ua писав, нові народні обранці всього за пів року роботи відзначилися неоднозначною поведінкою