Депутат В'ячеслав Соболєв готовий заплатити за інформацію про замовника замаху на нього.

Депутат Київської облради В'ячеслав Соболєв разом з дружиною Інною оголосили винагороду в 2 млн грн тому, хто допоможе вийти на замовника вбивства їхнього сина Олександра. Трирічний малюк загинув 1 грудня 2019 року в результаті обстрілу автомобіля, в якому перебував Соболєв з сім'єю.

Про це Соболєв повідомив на прес-конференції у середу, 15 січня. Депутат звинуватив правоохоронців, які розслідують вбивство його сина і замах на його власне життя, у бездіяльності

"Минуло 50 днів, і що? Ми по крихтах збираємо інформацію і що ми бачимо? Стрілець їздив на стрільбища, він готувався. І ніхто нічого не чув, і не хоче чути ", - зазначив Соболєв.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами адвоката Соболєва, замах на його підзахисного був прямо пов'язаний із його бізнесовою діяльністю. Зокрема, з торговою мережею "Обжора", засновником якої був Соболєв.

Сам бізнесмен заявіл, що готовий віддати два мільйони гривень тому, хто повідомить підтверджені дані замовника.

Соболєв також додав, що якщо про це в першу чергу дізнається поліція, то він готовий віддати обіцні 2 млн на технічне забезпечення та інші потреби структури. За словами Соболєва, зараз є точна інформація лише про двох причетних до замаху. Щодо третього наразі нічого не зрозуміло.

Депутат також зазначив, що грошова винагорода за допомогу в розслідуванні - це їхнє спільне з дружиною рішення. Таким чином вони хочуть прискорити розшуки винного в смерті свого трирічного сина Олександра.

Нагадаємо, у загибелі 3-річного сина Соболєва сплив новий підозрюваний

Як повідомляв портал Знай.ua, найманому кілеру Соболєва пообіцяли 21 тисячу доларів, якщо той виконає замовлення.

Також Знай.ua писав, кілер хотів убити депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, але потрапив в його 3-річного сина