Наступником російського президента Володимира Путіна може стати губернатор Тульської області Олексій Дюмін.

Такий сценарій розвитку політичного життя в Росії озвучило швейцарське видання Neue Zürcher Zeitung.

Видання зазначає, що Кремль без Путіна важко собі уявити, але час таки прийде. Тому спекулятивне питання "Що буде, якщо" цілком резонне.

За прогнозами видання, у 2027 році господарем Кремля стане Олексій Дюмін.

Автор матеріалу пише, що в 2022 році правляча партія Росії отримає три чверті місць у Держдумі, а Путін проведе дві поправки до Конституції країни. Він посилить роль прем'єр-міністра, який буде більше залежати від Держдуми, ніж від президента. Друга поправка "підвищить роль голови Ради безпеки". Саме ця посада буде робити всі кадрові рішення президента Росії. Дюмін ж стане керівником Адміністрації президента.

За сценарієм видання, Путін погодить кандидатуру Дюміна з найважливішими гравцями, і "ніхто не наважився обуритися".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Дюмін ще сильніший, ніж Путін, в свій останній термін, концентрується на зміцненні патріотизму і мілітаризму в суспільстві і захисту від передбачуваних зовнішніх ворогів. Ті, хто після зміни керівництва в країні сподівався на прорив, були жорстоко розчаровані. Дюмін не розлучився з системою, а спробував використовувати її в своїх цілях. Але він залишився епігоном, і тому він набагато більш вразливий, ніж Путін ", - прогнозує події в Росії автор статті.

Нагадаємо, Путін знайшов заміну прем'єру Росії Медведєву

Як повідомляв портал Знай.ua, 15 січня російський уряд подав у відставку. Про це повідомив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

Також Знай.ua писав, Володимир Путін у середу, 15 січня, почав своє звернення до Федеральних зборів.