Прес-служба уряду спростувала чутки про відставку прем‘єра Гончарука.

В Кабміні повідомили, що інформація про те, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук написав заяву про звільнення, не відповідає дійсності.

Крім того, в уряді заявили, що "не мають інформації щодо справжності" записів розмов економічного блоку урядовців.

"Прес-служба Кабінету Міністрів не володіє інформацією про достовірність ні аудіо чи відео запису, які поширюються в мережі Інтернет. Інформація про заяву про відставку Прем'єр-міністра не відповідає дійсності", - повідомили в прес-службі Кабміну.

Як повідомлялося раніше, у середу, 15 січня в мережі з'явилися аудіозаписи розмови прем'єр-міністра з керівництвом НБУ і Мінфіну, в якому вони критикують дії президента.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після оприлюднених матеріалів прем'єр-міністр Гончарук не з'явився на неформальне зібрання, заплановане фракцією "Слуга народу". Ініціатори зборів планували висловити недовіру уряду Гончарука.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву про відставку після оприлюднення скандального аудіозапису з таємної наради.

Як повідомляв портал Знай.ua, у мережі з'явився аудіозапис наради у прем'єра Олексія Гончарука щодо курсу гривні, де він неоднозначно висловлюється про президента Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про реальні зарплати міністрів показали в цифрах.