На Сайті Президента 16 січня з'явилася Петиція про відновлення роботи всіх інтернет-ресурсів російських компаній таких як mail.ru, vk.com, yandex.ru. Автором ініціативи є Камінський Дмитро Іванович.

Автор петиції висловив прохання відновити роботу всіх інтернет сервісів російських компаній. Аргументував таку ініціативу тим, що багато з цих інтернет-ресурсів, дуже потрібні українцям. Дмитро Камінський назвав інформативно-розважальні ресурси які, на його думку, не наносять ніякої шкоди для українців та України в цілому.

Офіс "Вконтакте", фото - 112 Україна
Офіс "Вконтакте", фото - 112 Україна

"Прошу прийняти закон про відновлення роботи всі інтернет сервісів російських компаній таких як mail.ru, vk.com, yandex.ru і т.д. Так як багато з цих інтернет ресурсів, дуже потрібні для багатьох українців. Це інформативно-розважальні ресурси які не наносять ніякої шкоди для українців та України в цілому. І їх блокування вважається не доцільним", - йдеться у петиції.

Автор петиції вважає блокування в Україні деяких з російських інформативно-розважальних ресурсів недоцільним. Станом на 12: 00 17 січня петицію підписали 154 особи.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Петиція, скріншот: Сайт Президента
Петиція, скріншот: Сайт Президента

Нагадаємо, як видалити профіль в Однокласниках: покрокова інструкція

Як повідомляв портал "Знай.ua", як обійти блокування сайтів і скористатися улюбленими ресурсами

Також "Знай.ua" писав, що "Яндекс" впав від рук хакерів: система Путіна обернулася проти Росії