Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива опублікував відеозвернення, в якому попросив дівчат слати фотографії інтимного змісту тільки поза робочим часом. Таке повідомлення народний обранець розмістив на своїй сторінці в Facebook.

Кива попередив дівчат про те, що листування зі скандальними фото можуть потрапити до ЗМІ. Депутат попросив "дівчаток з фан-клубу" слати "оголення" ввечері За словами Киви, дівчата надсилають йому інтимні фотографії в робочий час.

Ківа в Раді, фото 5 канал
Ківа в Раді, фото 5 канал

"У мене до вас буде величезне прохання. Ви, будь ласка, якщо надсилаєте мені свої оголені фотографії, то робіть це на мій неробочий час — у перерві з 14:00 до 16:00 або після 19:00. В іншому випадку, у вас є можливість стати найвідомішими дівчатками в цій країні" - заявив Кива.

Кива не вперше потрапляє у подібні ситуації. Раніше він дивився інтимні фото під час засідання Ради. Народний депутат просто у сесійні залі розглядав на смартфоні фотографії оголеної жінки.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Обращение к фан клубу!✌️

Geplaatst door Илья Кива op Donderdag 16 januari 2020

Нагадаємо, раніше поки Разумков закликав голосувати, Кива розглядав пишні жіночі принади, сидячи поруч з Королевською

Як повідомляв портал "Знай.ua", Киви на них немає: у Раді спіймали на гарячому двох депутатів з "очманілими ручками"

Також "Знай.ua" писав, Вакарчук, Тимошенко, Медведчук, Новинський: де відпочивали на свята політики