Скандальний народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Кива, який прославився різноманітними інтимними інцидентами у Верховній Раді, виправдався за чергову свою "гарячу" витівку.

Відповідний відеоролик нардеп опублікував на власній Facebook-сторінці.

Зауважимо, що нещодавно у ВР підловили Киву, коли той переглядав фотографії оголених дівчат просто під час під час голосування. Наразі ж народний обранець виправдався заявивши, що він в цьому не винен, адже голі знімки йому скинули фанатки.

Ківа в Раді, фото 5 канал
Ківа в Раді, фото 5 канал

"Привіт, дівчата, з мого фан-клубу. У мене до вас буде величезне прохання. Ви, будь ласка, якщо надсилайте мені свої оголені фотографії, то робіть це в мій неробочий час - у перерві з 14:00 до 16:00 або після 20:00. Тому що в іншому разі у вас є можливість стати найвідомішими дівчатками в цій країні, адже за нами стежать папараці", - виправдався за перегляд оголених дівчат Кива.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обращение к фан клубу!✌️

Geplaatst door Илья Кива op Donderdag 16 januari 2020

Нагадаємо, не так давно Ілля Кива також переглдав у робочий час у залі парламенту відео неоднозначного контексту

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілля Кива, народний депутат "Опозиційної платформи - За життя" чіпав свої геніталії під час засідання Верховної Ради. Делікатний момент потрапив на камеру журналіста Всеволода Філімоненко.

Також Знай.ua писав, нові народні обранці всього за пів року роботи відзначилися неоднозначною поведінкою