Лише слуги олігархів можуть стати депутатами місцевих рад 25 жовтня 2020?!

Згідно Виборчого кодексу, що його ухвалили слуги народу спільно з партіями Порошенка, Медведчука, Вакарчука, Тимошенко (тобто партіями, які не відмовилися від бюджетного фінансування й хоча ми його спільними зусиллями скоротили вдвічі, але все ж вони отримають в 2020 році біля 300 мільйонів бюджетних коштів) запровадили мільйонні грошові застави для всіх інших, хто братиме участь у місцевих виборах.

Верховна Рада, фото: president.gov.ua
Верховна Рада, фото: president.gov.ua

Так, для прикладу, для участі у виборах до Київської міської ради треба внести більше як 4 мільйони гривень, для участі у виборах до Черкаської обласної ради біля 2 мільйонів гривень.

Про це і як з цим боротися в програмі "Якщо Чесно" на каналі "Ільдана" сьогодні о 11-30 та 16-30, 20-30 та в неділю о 8-30 та 19-30.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Кличко стрімко втрачає популярність.

Як повідомляв Знай. ua, Андрій Пальчевський стрімко наздоганяє Віталія Кличка.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський розповів українцям цікаву деталь.