Офіс президента Володимира Зеленського відключив для користувачів можливість залишати коментарі під публікаціями у соцмережі Instagram і YouTube.

В прес-службі українського лідера пояснили, що на такий крок довелося піти через нав'язливу рекламу і численні атаки ботів.

Зеленський, фото скріншот з Іnstagram
Зеленський, фото скріншот з Іnstagram

"У зв'язку з численними атаками ботів і розміщенням великої кількості рекламних повідомлень і комерційної інформації в коментарях під постами Офісу президента у деяких соціальних мережах було вирішено закрити коментарі в Instagram та YouTube", - йдеться в заялении прес-служби ОПУ.

При цьому залишається доступним обговорення і коментування постів на офіційній сторінці Офісу президента в Facebook і на особистих сторінках Зеленського.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, що Зеленський відповів на багато спірних і важливих питань, в тому числі про партнерство з Трампом і ставлення до Голодомору та боротьби з корупцією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Гончарук зізнався, чим закінчилася важка розмова з Зеленським.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський влаштував колапс у столиці після прощання з "ангелами" МАУ в "Борисполі".