Гончарук висловив свою позицію щодо "прослушки" його кабінету. Прем'єр сказав, що має багато версій щодо того, хто міг організувати прослуховування.

У п'ятницю, 17 січня прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, після скандалу з оприлюдненими аудіозаписами його наради з міністрами економіки і фінансів та главою нацбанку, написав заяву про відставку.

Однак, поки рішення щодо відставки прем'єра не прийнято, він продовжує працювати. В кулуарах Верховної Ради журналісти задали йому запитання на злободенну тему прослушки.

Відповідні кадри, надані журналістом Андрієм Павловським, опублікував у своєму Telegram-каналі колишній народний депутат Ігор Мосійчук.

У відповідь на запитання про те, хто на його думку міг організувати прослуховування його кабінету, Гончарук заявив, що не хоче давати ніяких коментарів з цього приводу поки не отримає "позицію президена".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У той же час він зазначив, що має багато версій щодо цього, а сам факт прослуховування ін назвав не нормальним.

"Очевидно, що сам факт прослуховування – це не нормально, але я поки що утримаюся від коментарів. У нас є багато версій, багато ідей на цю тему, але зараз ми говоримо про роботу. Ми продовжуємо працювати", – уникнув відповіді прем'єр.

Гончарук запевнив, що уряд продовжує працювати у штатному режимі і, поки не буде рішення президента і парламенту, нічого не зміниться.

"У тому чи іншому вигляді ми будемо працювати далі", – резюмував Гончарук.

Нагадаємо, 17 січня Гончарук написав заяву про відставку

Як повідомляв портал Знай.ua, Гончарука спровадили з Ради під крики "Ганьба!"

Також Знай.ua писав, Арахамія заявив, що не бачить причин для відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука