Голова парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія не бачить причин для відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука, повідомляє Telegram-канал “Klymenko Time”.

Свою позицію Арахамія аргументував відомою приказкою про те, що “коней на переправі не міняють”.

“Нема об’єктивних причин для відставки Гончарука. Коней на переправі не міняють... Президент та прем’єр знайдуть якийсь компроміс і ми будемо працювати далі. Ми команда і в нас немає підкилимних домовленостей”. Давид Арахамія

З цього приводу телеграм-канал “Klymenko Time” порекомендував нардепам від Слуги народу на чолі з самим Арахамією передивитись класику голлівудського кіно “Хвіст виляє собакою” з Робертом Де Ніро у головній ролі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадуємо, що користувачі у соціальних мережах розкритикували рішення Гончарука піти у відставку, звинувативши голову уряду в тому, що він не розбирається у юриспруденції.

Як повідомляв Знай.ua, Олексій Гончарук пояснив, чому йде у відставку.

Також Знай.ua писав про те, що Гончарук написав заяву про відставку, Зеленський відреагував миттєво.