17 січня президент України Володимир Зеленський отримав прохання про відставку від Олексія Гончарука. Глава держави розгляне зазначену заяву і про результати розгляду Офіс Президента України повідомить окремо.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук виступив зі зверненням до депутатів у Верховній Раді. Після завершення свого виступу з трибуни прем'єр покинув сесійну залу під крики "Ганьба" і оплески.

Олексій Гончарук, фото: Уніан
Олексій Гончарук, фото: Уніан

Повідомляється, що представник президента у ВР повідомила, що Зеленський не схвалить відставку Гончарука. Прем'єр пояснив своє рішення, опублікувавши детальний допис у Facebook.

Раніше було оприлюднено плівки з наради за участю Гончарука, де чутно, як він негативно висловився про президента України Володимира Зеленського та роботу уряду. Тим самим викликавши обурення українців та політиків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Олексій Гончарук, скріншот: Facebook
Олексій Гончарук, скріншот: Facebook

Олексій Гончарук, скріншот: Facebook
Олексій Гончарук, скріншот: Facebook

Нагадаємо, раніше плівки Гончарука вивели із себе Тимошенко, дісталося і Зеленському

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тимошенко заговорила про прем'єрство за Зеленського: лідерка "Батьківщини" назвала умову

Також "Знай.ua" писав, що Порошенко зробив заяву про плівки Гончарука: такого не очікував ні Зеленський, ні прем'єр