Стало відомо, що у вівторок, 21 січня, синові президента України Володимира Зеленського виповнилося 7 років. Український лідер і люблячий батько підготувався до свята заздалегідь і в понеділок, 20 січня, купив своєму синові Кирилу в подарунок конструктор LEGO. Про це повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram продавчиня з магазину іграшок Дарина.

Володимир Зеленський

Так, дівчина розмістила на своїй сторінці фотографію з главою української держави Володимиром Зеленським. На знімку видно, що вони знаходяться в тому самому магазині іграшок, в якому Зеленський придбав подарунок своєму синові-імениннику.

В руках український лідер тримає великий пакет з робототехнічним набором Mindstorms, з якого вийде не один "розумний пристрій". Зібрати можна одну з п'яти моделей MINDSTORMS EV3 і командувати, щоб цей робот ходив, розмовляв, думав і робив безліч всього іншого. Коштує такий набір, як купив Володимир Зеленський, приблизно 9 тисяч гривень.

Продавщиця і Володимир Зеленський, Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський взяв участь у заходах з вшанування пам'яті військовослужбовців, які в 2015 році загинули при обороні Донецького аеропорту під час війни на сході України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синові Зеленського виповнюється 7 років. І про нього відомо зовсім небагато, адже батьки поважають право на приватне життя свого сина.

Також "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський зробив заяву про відставку.