Під куполом Верховної Ради України у слуг народу трапляються різні курйози, як кумедні ситуації, так і злегка дурнуваті. Народні обранці по черзі тішать українців невимовною оригінальністю і креативом.

Так, нещодавно смішне відео з нардепом, який знайшов собі цікаве заняття під час засідання ВР, повеселило українців.

Його опублікував на Facebook-сторінці кореспондент Апострофа Олександр Гончаров.

Детская загадка: Не мышь и не птица, Орешки грызет И в Раде гнездится 🥜🌰🍄 PS: любое совпадение персонажей загадки с видео прошу считать случайным!

Geplaatst door Александр Гончаров op Woensdag 15 januari 2020

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

На кадрах видно, як Жан Беленюк зі "Слуги народу" сидить в сесійній залі і точить якісь горішки. З вигляду це схоже на насіння або дрібні горішки. При цьому чоловік уважно дивиться на табло.

Жан Беленюк поїдає горішки, фото скріншот з відео

"Дитяча загадка: не миша і не птах, - горішки гризе і в Раді гніздиться", — так дотепно підписав Гончаров відео.

У Раді, фото facebook "Слуга народу"
У Раді, фото facebook "Слуга народу"

Українців не дивують причуди народних обранців, схоже роблять знижку, мовляв, усі ми люди. Чого тільки не роблять нардепи у раді - і зачіски, і інтимні листування.

Нагадаємо, пранкер Джокер розвів Кличка: "Ткаченко з "заднім приводом", так що обережніше там...".

Як повідомляв Знай.uа прикрився газеткою: черговий депутат дав волю рукам просто в Раді.

Знай.uа писав, листування "слуг народу" Лероса і Верещук, яке взбісило Бужанського, потрапило в мережу: "Посміємося разом", фото.