Екс-депутат Тетяна Чорновіл вирушила в Оман шукати докази зустрічі Зеленського з Сурковим.

У середу, 22 січня Тетяна Чорновол опублікувала у своєму Instagram відео з з готелю "Al Bustan" в Омані, в якому відпочивав президент Зеленський на новорічні свята.

За словами колишньої депутатки, вона відправилась до Оману шукати "сліди росіян" в місцевих готелях, адже багато хто в Україні, коментуючи поїздку Зеленського на Аравійський півострів, заявляв, що президент подався туди для зустрічі з Сурковим.

От Тетяна і подалась до країни на Аравійському півострові шукати "сліди росіян" у місцевих готелях.

"Що мені вдалося з'ясувати? Всі кажуть про Суркова, але зустріч з помічником президента РФ Владиславом Сурковим якщо і була у Зеленського, то, ймовірніше, не 8-го, а 5 січня. Тому що це єдиний день, коли, за свідченнями свідків, Зеленський покидав готель у невідомому напрямку", - пише Чорновол.

Чорновол каже, що обійшла "всі п'ятизіркові готелі ... але ніде Суркова не знайшла".

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також екс-нардепка каже, що виліт літака Зеленського ніхто не обмежував. І це, на її думку, є доказом того, що заяви ОП про неможливість вилетіти в ті дати, коли збили український Боїнг в Тегерані - брехня.

Нагадаємо, в мережі показали, як виглядає номер Зеленського в найкращому готелі Омана

Як повідомляв портал Знай.ua, за однією з версій, Зеленський літав до Оману, щоб зустрітися з кимось з Росії.

Також Знай.ua писав, Зеленського перетворили на героя мемів після Оману