Поїздка президента України Володимира Зеленського до Султанату Оман викликала бурхливу реакцію в мережі, повідомляє портал “Апостроф”.

Зокрема, інтернет заповнила народна творчість у вигляді мемів та “фотожаб” на тему зустрічі Зеленського з оманським високопосадовцем Юссуфом бін Аляві бін Абдаллою. Зокрема — до тулуба оманця прималювали голову олігарха Бориса Коломойського.

Фото: apostrophe.ua

Також згадали знамените “Какая разница” з новорічного привітання Зеленського — з приводу того, що в Омані немає міністра внутрішніх справ, з яким нібито зустрічався Зеленський.

Фото: О. Голобуцький

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На ще одному колажі Зеленського та оманського посадовця зобразили у вигляді персонажів з мультфільму “Король віслюк”.

Фото: apostrophe.ua

На інших мемах порівнюють поїздку Зеленського в Оман з відпочинком його попередника Петра Порошенка на Мальдівах а також перефразовують одну з знаменитих фраз з фільму “Діамантова рука”.

Фото: О. Бабак

Фото: Страна.ua

Фото: apostrophe.ua

Не забули згадати й іншого колишнього президента України Віктора Януковича та студію “Квартал-95”.

Фото: О. Бабак

Фото: О. Бабак

Нагадуємо, що відомий політолог Юрій Романенко розкритикував Зеленського за запрошення виконавця Dr. Alban виступити на концерті “Кварталу-95”.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський планує і надалі залишитися відпочивати у резиденції "Синьогора" в селі Гута, що на Івано-Франківської області.

Також портал Знай.ua писав, що главу держави Володимира Зеленського помітили у дуже вишуканому іноземному готелі.