Відомий український політолог та журналіст Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook прокоментував ситуацію навколо виступу виконавця Dr. Alban в шоу “Квартал 95”, передає Politeka.

На думку Романенка ситуація з Dr. Alban – наслідок невизначеності, яка є головною причиною нинішньої ситуації, у Якій перебуває Україна. При чому блогер вважає, що ця ситуація тягнеться ще з 2014 року, коли Україна так і не змогла офіційно назвати конфлікт на сході України війною.

“Тому Розенблат — не корупціонер, Пашинський — не стріляв, організатори розстрілу Майдану — не покарані”, - написав Романенко.

Також Романенко стверджує, що президент Володимир Зеленський пішов курсом попередників щодо визначення того, хто “гарний”, а хто “поганий” в ручному режимі — і милі реформатори перетворюються на зло. На думку Романенка це припиниться лише в одному випадку — коли українці почнуть називати речі своїми іменами та діяти відповідно до цих визначень.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В коментарях пропонують бачити в цій історії з боку президента Зеленського порушення закону та зловживання службовим становищем в особистих цілях. Інший коментатор прирівняв це до помилування від голови держави. “В людей змістились усі поняття про правильність та неправильність, що добре, та що погано, А винні в цьому маніпуляції громадською свідомістю”, - написала третій коментатор.

Нагадуємо, що Dr. Alban був заборонений в’їзд до України через те, що він виступав в Ялті на території тимчасово окупованого Криму.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський планує і надалі залишитися відпочивати у резиденції "Синьогора" в селі Гута, що на Івано-Франківської області.

Також портал Знай.ua писав, що главу держави Володимира Зеленського помітили у дуже вишуканому іноземною готелі.