Нагадаємо нашим читачам, що в швейцарському Давосі проходить Всесвітній економічний форум, на якому побував і президент України Володимир Зеленський. Проте в мережі вже встигли пожартувати, що компанію президенту не зміг скласти глава Офісу президента Андрій Богдан.

Про це стало відомо завдяки влучній фотожабі політолога Олексія Голобуцького.

Фотожаба на Андрія Богдана, фото з мережі
Фотожаба на Андрія Богдана, фото з мережі

Політолог посміявся з того, що на захід в Давосі не взяли Богдана, який, як відомо, часто з'являється із Зеленським на різних заходах і в поїздках.

Варто також зазначити, що місця в готелях Давосу було заброньовано для 17 парламентаріїв "Слуги народу": голові фракції Давиду Арахамії, першому заступнику Олександру Корнієнку, заступнику Євгенії Кравчук, депутатам Дмитру Налухі, Святославу Юрашу, Єлизаветі Ясько та іншим.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, права рука Зеленського Богдан засумував: "Ти дивись яка лисиця... Наробила і в нору".

Як повідомляв Знай.uа не Оманом єдиним: де і за скільки відпочивав Зеленський за півроку президентства.

Знай.uа писав, глава СБУ Баканов потрапив під приціл НАБУ: у чому звинувачують близького друга Зеленського.