Одіозний ексрегіонал та колишній нардеп Михайло Добкін знову "відзначився" черговою витівкою. Цього разу Добкін облаяв День Соборності України та тих, хто обурився через його слова про це свято.

Так, скандальний ексснардеп у своєму Twitter заявив, що День Соборності України - штучне свято, вигадане владою. За його словами, в Україні не може йтися про Соборність у той час, коли нібито порушуються "права мільйонів російськомовних громадян".

Таким постом Добкін нарвався на критику, на яку він відреагував у силу своїх розумових здатностей - матом.

"Яка соборність, коли порушуються основні конституційні права мільйонів російськомовних громадян? Яка злука, коли топчуть історичну пам'ять, нав'язують релігію і забороняють бути українцем російського походження? Штучне свято. Свято влади, але не людей", – висловився Добкін.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На його пост відповіли, що насправді Україні все гаразд із правами російськомовних, їх ніхто не утискає, а всі подібні висловлювання - вигадки для того, щоб "розхитувати човен".

"У чому порушення прав російськомовних громадян? Їм хтось забороняє говорити російською чи що? А в школах має бути українська основна, як і всюди, адже вона єдина державна. Все інше вигадки й розхитування човна", – написав зокрема Максим Дем'янов.

Добкін не виніс правди і "вибухнув" матом у відповідь

"Іди на*уй", – "лаконічно" висловився ексрегіонал.

Таким самим чином Добкін відповів іншому коментатору, російськомовному, який зазначив, що йому ніхто ніколи не забороняв в Україні говорити російською мовою та присоромив одіозного екснардепа.

У відповідь Добкін облаяв і його.

Однак, користувачі не залишили Добкіна без відповіді і сказали все, що думають про нього і його "діяльність". Російською мовою, до речі.

Нагадаємо, Добкін нарвався на жорстку критику через свій черговий "перл"

Як повідомляв портал Знай.ua, Добкін пішов по стопах Кернеса і отримав "по шапці" від львів'ян

Також Знай.ua писав, Добкін зазнав фіаско з львівським артефактом "Перемоги"