Колишня міська голова Слов’янська Неля Штепа, яка є прихильницею «Сім'ї» Януковича, і відома своїми антисуспільними і скандальними вчинками та висловленнями планує балотуватися на цю посаду знову.

Як стверджує hromadske. про це вона заявила в ефірі «S-plus».

Неля Штепа очолювала місто на Донеччині у 2010-2014 роках, її звинувачують у посяганні на територіальну цілісність під час захоплення Слов’янська бойовиками навесні 2014-го.

Ті, хто сподіваються, що мене закриють і я не зможу подати свою кандидатуру на вибори міського голови. Я подам, я встигну, ніхто мене не закриє, тому що ця стаття неконституційна — сказала вона.

Також жінка додала, що "заміжня із Слов'янськом", а також «не здійснює правопорушень», не п’є, не курить, не вживає наркотиків.

Раніше Україна виплатила екс-очільниці Слов'янська, 3600 євро компенсації згідно з вироком Європейського суду з прав людини.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Окрім того, проти неї висунуто звинувачення у закликах до зміни меж території України, сприянні проведенню псевдореферендуму про відокремлення Донецької області від України, створенні умов для діяльності терористичних груп та організацій.

Нагадаємо, раніше Неля Штепа, яку звинувачували в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України, виграла справу в Європейському суді з прав людини та отримала 3600 євро компенсації за порушення права на свободу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", орджонікідзевський районний суд Харкова відмовив у закритті справи проти екс-мера Слов’янська Нелі Штепи