Нещодавно українська журналістка, прес-секретарка Президента Зеленського Юлія Мендель офіційно на своїй сторінці у Facebook привітала президента з його Днем Народження:

Не можна дякувати за те, що потрапляєш в українську політику. Але можна за те, що в цю політику вдихають життя. Вдячна Володимир Зеленський за те, що робить справжнім усе, за що береться. За те, що дав можливість жити у турборежимі змін. За його нескінченний потік ідей, за те, що йому ніколи не буває все одно! Бажаю сил і енергії! Усе вдасться обов‘язково! А ми, чим зможемо - допоможемо. З Днем Народження! - йдеться у дописі

У коментарях люди також почали активно долучатися до привітань в сторону нинішнього президента.

Нагадаємо, Володимир Зеленський 25 січня відзначає свій день народження. У 2020 році йому виповнилося 42 роки і на даний момент він є наймолодшим президентом України. І це його перший таке свято на посту президента України.


Як повідомляв портал "Знай.ua", перша леді України Олена Зеленська трепетно привітала чоловіка Володимира Зеленського з днем народження.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще


Також "Знай.ua" писав, що глава держави Володимир Зеленський повністю впевнений в тому, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук необхідний країні, однак, щоб продемонструвати результати його роботи потрібно ще трохи часу.