Як відомо, нещодавно колишній президент України Петро Порошенко спілкувався зі слідчими Державного бюро розслідувань. А відтак, після цього він заявив, що теперішня влада намагається приховати "провали" у зовнішній та внутрішній політиці, водночас влаштовуючи різноманітні "шоу".

"Звичайно, коли в тебе є проблеми внутрішньої і зовнішньої політики, робиться спроба переключити увагу на шоу. Ми це зробити не дамо. Ми будемо захищати Україну, ми не дозволимо політичних переслідувань. Будемо захищати курс в ЄС і НАТО, нашу мову, віру, армію і армійців і будемо наголошувати, що нам неоднаково, що буде з Україною. Питання "какая разница" точно не про нас", – наголосив Порошенко.

Фото з цитатою Порошенка

Окрім цього, він підкреслив, що на наступні допити в ДБР не прийде, бо перебуватиме в Брюсселі, де "дипломатично захищатиме Україну".

"Якщо в такий спосіб вони хочуть зупинити мою міжнародну діяльність… Проблема не в тому, що я хочу з’їздити, щоб подорожувати, проблема в тому, що в наслідок недолугих і непрофесійних дій нової влади руйнується міжнародна коаліція на підтримку України", - сказав екс-президент.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що в своєму зверненні у Новорічну ніч Зеленський заявив, що "какая разница", хто є хто серед українців. А це в свою чергу викликало чималі суперечки в Інтернеті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Петро Порошенко 2 січня не прийшов на допит в ДБР.

Також портал Знай.ua писав, що колишній президент України Петро Порошенко на двох телеканалах у новорічну ніч привітав українців.